VISOKA FREKVENCIJA

Želite da se riješite fleka na licu, da djelujete antibakterijski na akne?

Želite visoku frekvenciju!

visoka-frekvencijaS obzirom da je naša koža svakodnevno izložena raznim spoljnim faktorima, mora se redovno njegovati i održavati. Konkretno, neophodno je posvetiti posebnu pažnju licu, koje je konstantno izloženo različitim vremenskim uslovima i česticama prašine u vazduhu …

Upravo zbog ovih faktora i još nekih drugih, na koži se tokom vremena pojavljuju tamnije mrlje, akne, znaci pigmentacije, a koža, s obzirom na neadekvatnu njegu, takođe počinje da prerano stari.

Visoka frekvencija je kozmetička terapija ili kozmetički tretman kojim se povećava protok kiseonika u krvi. To je neka vrsta dezinfekcije kože lica, pri čemu se ona stimuliše i omekšava. To je proces koji se obavlja ozonom, koji na kožu djeluje anti-bakterijski, pospješuje liječenje i sprečava upale na koži. Talasi visoke frekvencije poboljšavaju protok krvi i promovišu regeneraciju ćelija u oštećenim oblastima. Sama po sebi visoka frekvencija je veoma slična ultrazvučnoj terapiji, jer djeluje na sličan način – putem elektromagnetnih talasa.

Visoka frekvencija  je jednostavna i bezbolna metoda. Na područje lica koje treba tretirati stavi se gaza, preko koje se djeluje vrhom staklene elektrode. Ovaj metod je posebno pogodan za masnu i bubuljičastu kožu, jer pomaže isušivanje bubuljica i ima antibakterijsku funkciju. Za suvu i normalnu kožu ova terapija se vrši direktno na koži. Nakon završetka tretmana sa visokom frekvencijom, na ona mjesta gdje je primjenjena terapija treba nanijeti neku zaštitnu masku za lice, koja odgovara tretiranom tipu kože.

Primjenjen proces pomaže da se poboljša tekstura kože, poboljša njen “kvalitet” i direktno utiče na zdrav i sjajan izgled vaše kože.

Online zakazivanje tretmana