ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA

Želite savršeno očišćenu, vidno ujednačenu i jedru kožu?

Želite ultrazvučni piling!

ultrazvucna-spatulaOvaj tretman je zamjena za klasičan tretman čišćenja lica i treba mu pribjegavati kod osjetljivih koža.

Na početku ovog tretmana radi se priprema lica. Nakon toga se nanosi tanak sloj gela na lice. Tretman se obavlja uz pomoć aparata. Dio aparata koji se zove ultrazvučna špatula služi za direktan kontakt sa kožom lica. Čišćenje lica izvodi se ultrazvučnom špatulom. Dok se radi piling, prilikom svakog prelaska preko kože na špatuli ostaju komedoni (tzv.mitiseri ). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala (nema nikakvog neprijatnog “cijedenja” mitesera!), takođe u isto vreme uklanja se tanak sloj površnih mrtvih ćelija kože lica. Nakon što se završi sa ovim tretmanom, na lice se stavlja maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Tretman je apsolutno bezbolan i prijatan, traje oko 30 minuta. Nakon ultrazvučnog pilinga ne javlja se nikakvo crvenilo. Može se neometano nastaviti sa dnevnim aktivnostima.

 • Kome je namijenjen ultrazvučni piling?

Ovakav tretman čišćenja lica se preporučuje svim uzrastima, namijenjen je za oba pola,posebno je pogodan za osobe sa osjetljivom kožom.

ULTRAZVUCNI PILING LICA – Tretman se izvodi ultrazvucnom špatulom frekvence 27Hz. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Na pravilan način se omekšavaju kaverozna vlakna i tako se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za njegu lica koji se mogu unijeti uz pomoć špatule. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporucuje kao uvodni tretman u tretmane podmalđivanja. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Ultrazvučni talasi su talasi visoke frekvencije koje ljudsko uho ne može registrovati. Međutim, tokom tretmana se talasi prenose kroz kosti lubanje direktno do endolimfe unutrašnjeg uha te je tretman popraćen senzacijom tihog, visokofrekventnog zujanja u ušima pacijenta, koje ni u kojem slučaju nije neprijatno.

Aparati s ultrazvukom se već dugo koriste u medicini za dijagnostiku i terapiju. Njihova upotreba u kozmetičke svrhe je novijeg datuma. U kozmetologiji su našli višestruku primjenu jer su se pokazali dragocijenim u tretiranju masnih naslaga a isto tako i u tretmanima njege lica.

 • Koliko često se primenjuje ultrazvučni piling?

Preporučuje se kao kura od 6 tretmana, tri puta sedmicno.

Rezultati su momentalno vidljivi

Dejstvom elastičnih mikro-vibracionih talasa sprovode se četiri bazična modaliteta dejstva: precizno se eksfolira stratum corneum, vrši temeljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava cirkulacija i vrši oksigenacija, uz istovremeno obnavljanje i rejuvenaciju kože.

Tretmani peelinga se komplimentiraju skeniranjem kože radi vizuelizacije mjesta koja zahtijevaju posebnu pažnju i radiofrekventnim talasima koji stimulativno djeluju na korijum (duboki, germinativni sloj kože-mjesto sinteze nove kože)

 • Otkriva novu kožu, glatku i meku!
  Nova ultrazvučna tehnologija stvara visoko efikasnu eksfolijaciju uklanjajući 35-55% stratum corneum-a. Mrtve ćelije kože se uklanjaju, kao i višak masnoće i kozmetički ostaci, a pore se čiste, što sve rezultira duboko očišćenom glatkom kožom. Odgovarajući kozmetički proizvodi sada se mogu aplicirati i djelovati na mnogo efikasniji način.
 • Miluje i vlaži isušenu kožu!
  Poslije eksfolijacije koža bude umirena i hidrirana  funkcijom ovlaživanja. Komplementarni kozmetički proizvodi na vodenoj bazi određene jedinstvene molekularne strukture koja dopušta maksimum penetracije putem sonoforeze aplikuju se neposredno nakon eksfolijacije.
 • Energizuje kožu da bude svježa, puna života!
  Lica sivog, voštanog tena i smanjene skoro zaustavljene obnove ćelija, ostvaruju velike koristi od mogućnosti da se ovom tehnikom oksigenizuje koža i njenim ultrazvučnim mikrovibracijma stimuliše lokalna cirkulacija. Kao rezultat dejstva ove mikromasaže koža ostaje sjajna da prosto blista.
 • Koža ravnog glatkog tena!
  Ultrazvučna špatula nudi funkcije koje balans kože podižu na viši nivo, rezultirajući brilijantnim tenom. Akumulacije pigmenta i manji ožiljci koji su posljedica raznih nedostataka mogu biti poravnati i izglađeni serijom sesija. Koristeći kombinaciju fizičko-mehaničkih procesa i odgovarajućih proizvoda za njegu kože, postiže se redukcija diskoloracija i značajno poboljšava ten.

Online zakazivanje tretmana