ŠMINKANJE

MAKE-UP

Ono što nam je kroz vijekove poznato, kada je šminka u pitanju, jeste njen efekat u isticanju ljepote, prikrivanju nedostataka i potpunoj transformaciji lica. Ne smijemo zaboraviti da je najbitnije izvući maksimum, a opet ne izgubiti na prirodnosti i ljepoti. Uz pomoć neosporivo kvalitetnih i raznovrsnih kozmetičkih i make-up preparata, našoj stručnosti savjetima, sugestijama, dobićete željeni izgled: šminku za sve prilike, od dnevnih, poslovnih, večernjih, pa i onih specijalnih, kako biste se što ljepše osjećale i što bolje izgledale u bitnim trenucima. U našem salonu se može uraditi dnevni, večernji i posebno svečani make-up. Šminka treba da bude prilagođena vašoj koži, crtama lica, prilici, i da istakne ono najljepše na vašem licu, i pri tom pokrije nedostatke, što znači da ne smije izgubiti na prirodnosti. Služimo se vrlo kvalitetnom profesionalnom šminkom. Po istraživanju jedne renomirane kozmetičke kuće, samo 15-20% žena u Bosni i Hercegovi se šminka pravilno, skladno, shodno namjeni. Zbog toga, pored usluga šminkanja, organizujemo mini radionice gdje se to može naučiti.

DNEVNA ŠMINKA

afis-make-upsminkanje1Vjerovatno vam je već poznato da postoje različiti tipovi šminke, tako da se razlikuju po prilikama u kojima se koriste. Dnevna šminka, kao što sam naziv kaže, koristi se u raznim dnevnim varijantama, od one neobavezne za sve opuštene dnevne prilike, do onih malo ozbiljnijih, kao što su poslovne. Dnevna šminka treba da bude jedva primjetna, a opet da istakne ono najljepše na vašem licu i da pokrije nedostatke, što znači da ne smije izgubiti na prirodnosti. Najčešće se u ove svrhe nanose lagane podloge u kombinaciji sa nežnim i toplim zemljanim tonovima za isticanje jagodica, očiju i usana.

VEČERNJA ŠMINKA

Iz naziva možemo zaključiti da se radi o intenzivnijem tipu šminke pogodnim za većinu večernjih prilika. S obzirom na doba dana , večernja šminka zahtjeva malo jaču podlogu i isticanje kontura lica drugačijom tehnikom šminkanja. Isto tako omogućava slobodu služenja većom paletom boja.

ŠMINKA ZA SPECIJALNE PRILIKE

Ovaj tip šminke zahtjeva glamurozniji izgled u odnosu na šminku za veče, pa samim tim dozvoljava više varijacija i prisutnost različitih detalja. Kako vam šminka ne bi izgubila na intenzitetu u ovakvim momentima, obavezan je specijalan fiksator šminke u vidu spreja, koji joj omogućava zagarantovanu višečasovnu trajnost.

ONLINE ZAKAZIVANJE TRETMANA