RADIOTALASNI LIFTING

Želite liting kože bez skalpela?

Onda želite RF lifting

rf-prije-poslijeRTL je nehirurška, neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica i tela. Primjenjuje se kod opuštene, dehidrirane, suve, izborane kože, naročito kod osoba koje se više izlažu prirodnom ili vještačkom (solarijum) UV zračenju.

RF lifting predstavlja kontrolisano zagrijavanje tkiva čime dolazi do kontrakcija postojećih kolagenih vlakana, zagrijavanje potom izaziva “oštećenje” vezivnog tkiva, čime se, kao odgovor, pokreće reakcija stvaranja novog i jačanja postojećeg kolagena. Istovremeno, dolazi do ubrzavanja cirkulacije i bolje oksigenacije tkiva tretirane regije.

Primjenom RF liftinga koža lica i vrata postaje čvršća, fine bore nestaju, dublje se redukuju, nazolabijalne brazde postaju pliće, koža izgleda svježe, hidrirano, tamni kolutovi oko očiju se ublažavaju, zateže se nježna koža gornjih i donjih kapaka, pogled se otvara…

Takođe, ovom metodom se postižu i veoma zadovoljavajući rezultati kada je riječ o opuštenoj koži čitavog tela, prije svega stomaka, butina, zadnjice i nadlaktica, kao i redukcija celulita i strija.

Procedura je jednostavna, komforna, bezbolna i ne zahtjeva nijednu formu anestezije. Na regiju koja se tretira nanosi se gel, zatim se elektrodama prelazi preko kože. rf-lifting-presjek-kozeKlijent u toku tretmana osjeća samo prijatnu toplotu. Procedura se može raditi u toku cijele godine. Neposredno nakon tretmana moguće je vratiti se uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Najčešće je potrebno uraditi 3-6 tretmana, u razmaku od 3-4 sedmice, u zavisnosti od indikacija. Tretman traje od 30 minuta do 1 h.

Kako se izvodi procedura i da li je bolna?

Procedura je jednostavna, komforna, bezbolna i ne zahteva nijednu formu anestezije. Na regiju koja se tretira nanosi se gel, zatim se elektrodama prelazi preko kože. Klijent u toku tretmana oseća samo prijatnu toplotu. Procedura se može raditi u toku cele godine. Neposredno nakon tretmana moguće je vratiti se uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Koliko je tretmana potrebno?

Najčešće je potrebno uraditi 3-6 tretmana, u razmaku od 3-4 nedelje, u zavisnosti od indikacija. Tretman traje od 30 minuta do 1 h.

 

Online zakazivanje tretmana