O NAMA

Ruža je ljubav, budi kao ruža.

Budite dio novootvorenog Salona “Roses” u Banja Luci.

 

Uživajte u vrhunskim uslugama koje Vam nudi naš tim, a sve to uz proizvode i profesionalne uređaje najnovije generacije. Rad salona se zasniva na individualnom pristupu uz maksimalnu posvećenost i diskretnost u odnosu prema klijentima. Tretmane obavlja stručno osoblje u relaksirajućem, intimnom prostoru koji je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio svačija čula. Dopustite sebi da bar na sat, dva, zaboravite na svakodnevnicu, brige i probleme.

Osim usluga koje pružamo, kod nas ćete moći kupiti visokokvalitetnu organsku kozmetiku sa sertifikatima, za sve tipove kože i kose.

Također, moći ćete prisustvovati seminarima, radionicama i tečajevima o raznim temama iz domena njege i uljepšavanja.

Naša MISIJA je pružiti vrhunsko iskustvo našim klijentima, uz akcenat na kvalitet usluge i ozbiljan i profesionalan pristup, poštujući visoke higijenske i moralne norme, pri tom ne zaboravljajući ljubaznost i osmijeh.

Naša VIZIJA je izrasti u lanac salona koji će svojim profesionalnim pristupom, u savršeno skrojenom ambijentu za opuštanje, te inovativnim i proaktivnom rješenjima nuditi idealan omjer kvalitetne usluge i cijene.

Pozivamo Vas da nam učinite to zadovoljstvo i postanete jedan od naših vjernih, zadovoljnih klijenata!

Mi ćemo se svakako potruditi da Vam za to damo dobar razlog!

 


NAŠ TIM

Upoznajte naš tim iskusnih stručnjaka. Zadovoljstvo naših klijenata je naš cilj.

 

Šarić Bojana
kozmetičar
Please specify image url

Pozitivnog duha, vedra i nasmijana. Pored pažljivih i vještih ruku, i želje za usavršavanjem, osvaja svojom energijom.

Dr Dragana Milovanović
dr estetske i anti-age medicine
Please specify image url

Završila medicinski fakultet u Beogradu, poslije kog je svoje znanje nadogradila i postala specijalista estetske i anti-age medicine. Sada je na specijalizaciji iz ginekologije. Njena želja je da sve dame koje dođu kod nje u SALON „ROSES“ budu zdrave i lijepe.

Siniša Kecman
fizioterapeut
Please specify image url

Fizioterapeut i kineziterapeut Siniša Kecman ima deceniju bogato stručno iskustvo u kliničkoj praksi, kao i u tretiranju hroničnih bolova u koštano-mišićnom sistemu. Pored ljubaznosti, profesionalnog pristupa klijentu, poznavanja tehnika i vještina masaže, prepoznavanja određenih kontraindikacija, dio njegovog profesionalnog pristupa je i u edukaciji klijenta.