NADOGRADNJA TREPAVICA

SVILENE TREPAVICE

Šta su to svilene trepavice?


Kao i ostale inovacije na tržištu, tako su i svilene trepavice nastale u želji da se dobije što bolji krajnji rezultat, PRIRODNIJI IZGLED, UDOBNOST, PRAKTIČNOST kao i mogućnost da se vaše prirodne trepavice NE OŠTETE poslije nadogradnje.
Sa ovim trepavicama dobijate na gustini, dužini i “boji” trepavica.

Kako se radi nadogradnja?
Postoje različite metode nadogradnje trepavica. Kod ove metode lijepi se dlaka na dlaku tako da je vašim prirodnim trepavicama omogućen nesmetan rast. Sam proces nadogradnje traje u prosjeku dva sata.

Koliko će mi stajati nadogradnja?
Svilena trepavica će otpasti kada dođe vrijeme da otpadne vaša prirodna, ali postoji još nešto što je potrebno znati:

“Koliko vi pružite vašim trepavicama toliko će vam i one vratiti”.

Postoje određena “pravila ponašanja” kada je nadogradnja upitanju.
Prije svega trepavice ne treba stalno dirati rukama, ne treba ih čupati i čačkati, agresivno pritiskati peškirom ili rukavicom za skidanje šminke… Sve prethodno nabrojano su metode kako efikasno uništiti i vaše prirodne trepavice.

Takođe, zavisi od vaših prirodnih trepavica, koliko one brzo otpadaju, kao i od stručnosti osobe koja radi nadogradnju i od materijala koji koristi.

Dopuna?
Kao i kod nadogradnje noktiju i kod trepavica je potrebno raditi dopunu kako bi one uvijek izgledale uredno. Dopuna se radi na 2 – 3 ili 4 nedjelje. Ako redovno radite dopunu trepavice mogu da vam stoje “zauvijek” (sve dok ne odlučite da ih skinete), jer vaše nove trepavice nesmetano rastu. Ako ne želite više trepavice idite na skidanje koje traje cijelih 10min, a na taj način nećete oštetiti vaše prirodne.

Da li meni treba nadogradnja svilenih trepavica?
Posao mnogih djevojaka i žena zahtijeva svakodnevno lijep izgled, frizuru i šminku, ali u današnjem načinu života i vječitoj trci s’ vremenom ne stižemo da ispoštujemo sve zahtjeve, pa nam često šminkanje predstavlja muku (radije bi popili neku kaficu na terasi i pripremili se za novi radni dan).
Takođe, djevojke koje se bave sportom, žele da svakodnevno izgledaju lijepo i svježe, a nisu baš makeupkoholici, odlučiće se za ovu inovaciju.

I najzad, djevojke koje obožavaju sve što je novo na tržištu i koje polažu mnogo na svoj izgled.

Trepavice su te koje nam “otvaraju pogled” i nekada je dovoljno staviti samo maskaru i karmin.

Očekivanja!
Prije nego što dođete na nadogradnju trepavica treba da znate da se ovdje lijepi dlaka na dlaku i da krajnji rezultat nadogradnje zavisi od vaše prirodne dlake.

Evo nekoliko primjera PRIJE i POSLIJE

Kada ne možete nadograditi trepavice?
Ukoliko postoje bolesti oka kao što su konjuktivitis, čmičak, tumori očnog kapka, odvajanje mrežnjače, sindrom suvih očiju, zapaljenje rožnjače i povrede oka, u tom slučaju se nadogradnja ne radi.

CIJENA: zavisi od gustine, odnosno broja trepavica koje se nadograđuju. Najčešće je to cijena od 70 do 100 KM. Dopuna je do 50 KM.

ONLINE ZAKAZIVANJE TRETMANA