KAKO NAŠMINKATI PLAVE OČI

Imate li plave oči i pitate se kako ih našminkati? Plave oči su vrlo prilagodljive te na njih možete staviti bilo koje sjenilo, ali ako želite da vaše oči zablistaju to bi trebalo da bude jedna od ispod preporučenih boja:

Zlatno sjenilo – Prvi savjet za make-up plavih očiju o kojem ćemo govoriti je zlatno sjenilo. Ova će kombinacija zaista istaknuti vaše plave oči i učiniti ih prekrasnima. Isprobajte!
Narandžasto sjenilo – Plave oči obično izgledaju prekrasno sa bilo kojim od sjenila, ali tople boje ističu sve nijanse plave. Narandžasta je jedna od tih boja. Narandžasto sjenilo učiniti će plave oči zaista prekrasnima. Sjenilo boje bakra – Sjećate se toplih boja? Bakar je jedna od njih. Ovaj metalik miks narandžaste i smeđe u savršenom je kontrastu sa plavim očima i može zaista istaknuti vaše dječje plave oči. Volim kombinaciju plave i boje bakra, tako je jedinstvena i drukčija.
Smeđe sjenilo – Smeđe sjenilo je posljednje o kojem ćemo govoriti i itekako je vrijedno spomena. Smeđa u kombinaciji sa plavom učiniti će vaše oči sjajnima i zaista istaknuti njihovo plavetnilo.
Tamno plavi tuš za oči – Još jedan savjet za make-up plavih očiju o kojem ćemo govoriti je tamno plavi tuš za oči umjesto crnog. S ovim ne samo da ćete istaknuti plavu boju, nego ćete zaista naglasiti vaše oči bilo da su one svijetlo ili tamno plave, plavo-zelene ili čak sive.
Svjetlucavo – Ako imate velike plave oči, jedan od najboljih savjeta su šljokice. Svjetlucavo sjenilo je odličan način da istaknete vaše oči! Bilo da želite svjetlucave oči za večernji izlazak u grad ili samo želite malo začiniti vaš izgled na poslu.
Upoznajte svoju nijansu – Kada tražite bilo kakav savjet za make-up plavih očiju, morate imati na umu boju vaših očiju. Morate misliti o tonu plave boje koju imate i ostalim bojama koje mogu biti prisutne.
Metalik sjenilo – Metalik sjenila su još jedan savjet za make-up plavih očiju koja zaista mogu istaknuti plavetnilo. Pobrinite se da vaše oči zasjaje sa srebrnom, bojom bakra ili jednostavno metalik plavom. Vjerujte mi na riječ!
Izbjegavajte iste plave tonove – Samo zato što imate plave oči ne znači da morate staviti isti ton tuša i sjenila za oči. Zapravo će kontrast vašoj boji očiju dati poseban izgled i istaknuti ih.
Smeđa maskara – Sjećate se savjeta za make-up plavih očiju koji uključuju tople tonove? Smeđa maskara je također uključena. Stoga, tu i tamo zamjenite crnu maskaru smeđom i vidjet ćete razliku!
Eto, to je bilo naših 10 savjeta kako našminkati plave oči. Zapamtite da topli tonovi dobro idu s plavim očima i zamijenite crnu smeđom.
Nijanse sjenila koje savršeno pristaju plavim očima:

Nema komentara

Odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.