JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

 

U današnje vrijeme je veoma moderno imati pravilne obrve, jednake i prosto…savršene. Microblading  metoda je manuelno iscrtavanje obrva, nanošenjem pigmenta tankim sječivom. Rezultat su potpuno prirodne obrve fenomenalnog izgleda.

Zašto microblading ?

Ovom metodom je otvorena mogućnost iscrtavanja obrva i do 50% gušće i tanje kao i izgled hiper realističnih dlačica koje simuliraju čak i odsjaj prirodne dlačice. Kod microbladinga se takođe otišlo dalje u odnosu na ranije metode, jer obrva izgleda toliko prirodno, da Vas niko neće pitati da li ste je iscrtavali.

Bitno je napomenuti da se microblading radi u cilju izgleda što prirodnijih obrva, tako da trendovi ne diktiraju debljinu, visinu i boju obrva, već isključivo Vaš lik i anatomija lica.

Dakle, oblik obrva se crta prema Vašoj fizionomiji, što opet dovodi do zaključka da ovakve obrve moraju izgledati prirodno i lijepo.

Trajnost pigmenta

O trajnosti pigmenta je veoma nezahvalno govoriti, jer je ona usko povezana sa tipom kože, kao i njegom nakon tretmana. Pigment koji se aplikuje u epiderm se vezuje za ćelije i traje isto toliko koliko i one same.

Kod problematične kože, one se obnavljaju nešto brže, pa se shodno tome može reći da je kod masnije i problematičnije kože trajnost pigmenta nešto kraća.

U prosjeku je dovoljno jednom godišnje osvježiti boju.

Koja je razlika između microbladinga i konvecionalne trajne šminke?

Microbladingom se, za razliku od crtanja obrva mašinicom, iscrtavaju tanje dlačice koje se ne razlivaju pod kožom i zato im je potrebno češće ponavljanje, ali zato imaju i prirodniji izgled.

Česta pitanja

Kome je namijenjena ova metoda?
Ova metoda je namijenjena svim osobama koje žele da izgledaju uredno, prirodno i njegovano, a koje su iz različitih razloga ostale bez prirodnih obrva. Osobama koje svaki dan iscrtavaju svoje obrve i osobama koje žele da usavrše svoje oblik i gustinu obrva.

Da li je microblading štetan za prirodne obrve?
Postojeće dlačice se ne uklanjaju, čak je i poželjno da postoje , zbog ljepšeg i prirodnijeg uklapanja dlačica.

Koliko ovako iscrtane obrve mogu da traju?
Trajnost pigmenta zavisi od tipa kože i njege koju sprovodi klijent nakon tretmana. Takođe zavisi i od lučenja sebuma, što znači da će osobe sa masnijom kožom raditi dvije do tri korekcije godišnje ( prosjek ), a osobe za normalnom i suvom jednu do dvije korekcije ( prosjek ).

Da li je procedura bolna?
Microblading metoda se radi uz lokalni anestetik, samim tim je i bol smanjen, a poredi se sa bolom prilikom čupanja dlačica regije obrva.

Posttretmanski tok

Nakon tretmana njega je veoma bitna, zato se svakom klijentu napomene da je 80% trajnosti boje vezano za njihovu njegu kod kuće nakon tretmana. 10 dana nakon tretmana izbjegavati solarijum, sunce, saunu, bazen, šminkanje obrva. Obrve se moraju mazati par puta dnevno, kako Vam stručna osoba objasni i samo se toga treba pridržavati.

Vrijeme iscrtavanja obrva

Iscrtavanje obrva microblading metodom traje oko 60min. prvi put, a korekcija nešto kraće. Najviše vremena se uglavnom posveti crtanju obe obrve i pravljenju simetrije.

Ova metoda je pogodna i za muški dio populacije, naravno u skladu sa prirodnim muškim oblikom obrva, pogotovo ako treba zamaskirati neki manji ožiljak i slično.

CIJENA: 200KM; 250KM sa prvom korekcijom

ONLINE ZAKAZIVANJE TERMINA