HEMIJSKI PILINZI

Površinski pilinzi

Površinski pilinzi se primjenjuju kod klijenata svih uzrasta – jer oni predstavljaju  duboko čišćenje kože od površinskih nečistoća i mrtvih ćelija. Ako niste nikada radili hemijski piling, onda treba početi upravo sa ove vrste  hemijskih pilinga.

Perfeitopeel – površinski piling hemijsko – fizičkog dejstva. Cilj tog pilinga  – očistiti kožu. Odmah posle procedure koža postaje glatka, baršunasta sa ujednačenom mat nijansom, poboljšava boju lica. Ovaj piling se sprovodi i ljeti, bez korišćenja sredstava za zaštitu od sunca.

Mindalicpeel – Bademski piling – Ako nikada ranije niste radili hemijski piling (naročito ako imate osjetljivu kožu), tada treba početi sa bademskim pilingom! Nežni, površinski piling na bazi bademske kiseline ne izaziva osjećaj peckanja i nelagodnosti pri nanošenju, kao glikolni piling. Bademska kiselina spada u grupu AHA – kiselina (voćne kiseline) i najefikasnija je alfa-hidroksi – kiselina u liječenju akni.

Block–age peel – retinoični piling – ne izaziva nelagodnost prilikom nanošenja na kožu, poboljšava reljef i strukturu kožu, reguliše masnoću kože, prosvjetljava pigmentacije i ima moćno podmlađujuće dejstvo na kožu. Piling istanjuje rožasti sloj, koji je sa godinama sve deblji ( što pogoršava izgled kože) i ima na kožu aktivno antioksidantno dejstvo, što je jako potrebno stanovnicima gradova i pušačima. Ovaj piling odgovara i ljudima sa tankom i osjetljivom kožom. Serija se sastoji od 4 do 6 tretmana, sa intervalom od 2 do 3 nedjelje.

Glycolicpeel – glikolni piling – najpopularniji hemijski piling površinskog dejstva. Efekat podmlađivanja i obnavljanja kože se postiže zahvaljujući sledećim osobinama :

– slabi veze između ćelija rožastog sloja, izazivajući nihovo  ravnomjerno ljuspanje i pojačavanje diobe ćelija bazalnog sloja derme (regeneracija)
– pojačana hidratacija kože, kako na račun svoje hidroskopske osobine – sposobnost zadržavanja vode
– stimulacija sinteze kolagena, elastina i hijaluronske kiseline

Piruvicpeel – piling na bazi pirogrožđane kiseline. Pirogrožđana kiselina je keto kiselina, koja je jako lipofilna, a kao posljedica toga ima duboko prodiranje u kožu. Pri nanošenju na kožu, dio prelazi u mliječnu kiselinu koja ima ulogu u hidrataciji.

Središnji pilinzi

Salicylicpeel – salicilni piling. Odličan za liječenje problematične i masne kože. Moćno protivupalno i antibakterijsko dejstvo.

TCA-peel – piling na bazi trihlorsirćetne kiseline. Odlični rezultati u tretmanu akni i ožiljaka, strija i starenja kože.

Jessnerpeel – Piling Džesnera – poznat i kao piling «Peta avenija» ili «Holivudski piling». Odlična kombinacija alfa i beta hidroksi kiselina (mliječna i salicilna), rezorcina,  predivno djeluje kako na problematičnu, masnu kožu, akne, tako i na znakove starenja kože.

CIJENA: 80 EUR

Materijali kojima se radi su prvoklasni, a anti-age medicinske tretmane ordinira dr Dragana Milovanović.

Dr Milovanović je završila medicinski fakultet u Beogradu, poslije kog je svoje znanje nadogradila i postala specijalista estetske i anti-age medicine.

Sada je na specijalizaciji iz ginekologije.

Njena želja je da sve dame koje dođu kod nje u SALON „ROSES“ budu zdrave i lijepe.

KONSULTACIJE SU BESPLATNE!

 

 

Online zakazivanje tretmana