DEPILACIJA

Glatka koža bez dlačica imperativ je savremene žene u zapadnoj kulturi, iako je teško poreći biološku neizbježnost rasta dlačica na različitim dijelovima tijela, kako muškog tako i ženskog.

Redovnom depilacijom, vremenom, dlaka postaje sve tanja i slabijeg folikula.

U salonu Roses preporučujemo depilaciju hladnim voskom. Ona je posebno važna i uspješna kod tretiranja većih površina tijela kao što su ruke, noge i leđa.
Za depilaciju područja bikinija (brazilska depilacija), za nausnice, lice ili pazuh, koristi se nešto blaži vosak koji u sebi sadrži sastojke koji djeluju prvenstveno na smirivanje kože, jer su ovi dijelovi inače osjetljivi i lako se zacrvene.

Zagrijani vosak se pomoću patrona, nanosi na željeni dio tijela, a potom odstranjuje zajedno sa dlačicama, uz pomoć traka.
Depilacija hladnim voskom podrazumijeva da se vosak koristi samo jednom. To je najsigurniji I higijenski najopravdaniji vid depilacije.
Poželjno je prije depilacije ne nanositi nikakvu kremu, ni losione na tijelo, zbog boljeg efekta uklanjanja dlačica. Za depilaciju hladnim voskom se ne može reći da je prijatna, ali svakako nije bolna koliko depilacija vrućim voskom.
Po završetku depilacije obavezno se nanose preparati koji umiruju tretirani dio tijela.

ONLINE ZAKAZIVANJE TERMINA