BIOREVITALIZACIJA LICA

To je injekciona metoda, koja u najkraćem roku hidrira kožu, a to znači da je podmlađuje. Na ovaj način, se aktivne supstance aplikuju u problematični dIo lica, vrata i dekoltea.

Najčešće se koriste preparati na bazi hijalurona, supstance koje se inače nalazI u našoj koži. Takođe se koriste i preparati na bazi DMAE za poboljšanje tonusa kože, kao i emrionalni ekstrakti. Izbor preparata zavisi od problema koji se rješava.

Biorevitalizacija daje brz i lijep efekat, i pri tom se rješava nekoliko problema. Ovom metodom se hidrira koža, obnavlja njena struktura i istovremeno stimulišu fibroblasti (koji produkuju kolagen i elastin, koji su odgovorni za tonus kože i lijep oval lica), a takođe se ostvaruje moćno antioksidantno dejstvo.

Ova procedura popravlja boju lica, čini kožu ravnijom i glatkom, smanjuje intenzitet pjega (hiperpigmentacija) i pomaže liječenje ožiljaka.

Biorevitalizacija se razlikuje od procedure aplikacije hijalurona kao filera, jer ova metoda ne samo da „popunjava“ bore, jagodice, suzne brazde, već se i bori sa različitim problemima kože: suva, dehidrirana, iziritirana koža, smanjenje tonusa mišića lica i vrata, korekcija opuštene kože tijela (stomak, unutrašnja strana butina, nadlaktice), profilaktika starenja kod mladih, bore oko očiju, bore u oblasti dekoltea, iznad usana, tamni podočnjaci, pušačka koža, raširene pore i masna koža.

Od mezoterapije lica ova metoda se razlikuje po manjoj količini procedura, momentalnim efektom i jačinom efekta. Biorevitalizacija za veoma kratak rok hidrira kožu, a mezoterapija ima kumulativan efekat i potrepno je sprovesti seriju procedura.

U jednoj seriji biorevitalizacije potrebno je uraditi 3 do 4 procedure, ali je rezultat vidljiv odmah poslije prvog tretmana. Ukoliko se spremate na more, ili na mjesta gdje ima mnogo sunca, savjetujemo da se urade 2 procedure do putovanja i 2 procedure posle putovanja. Na ovaj način pripremićete kožu za pogubno dejstvo UV zraka i izbjeći fotostarenje, čije negativne posljedice možete vidjeti čak i kod 20-godišnjih djevojaka ljubiteljki sunca i solarijuma.

CIJENA: 150 EUR

Materijali kojima se radi su prvoklasni, a anti-age medicinske tretmane ordinira dr Dragana Milovanović.

Dr Milovanović je završila medicinski fakultet u Beogradu, poslije kog je svoje znanje nadogradila i postala specijalista estetske i anti-age medicine.

Sada je na specijalizaciji iz ginekologije.

Njena želja je da sve dame koje dođu kod nje u SALON „ROSES“ budu zdrave i lijepe.

KONSULTACIJE SU BESPLATNE!

Online zakazivanje tretmana